Dubbel gevoel

Hans blogt over het leven na het faillissement van V&D

Hans Scholten (63) werkte 43 jaar bij La Place in Arnhem, onderdeel van V&D, en blogt over het leven na het faillissement van V&D.

Sinds 1 mei is La Place Arnhem weer open op dezelfde locatie. Ze konden een doorstart maken. Ook een deel van de voormalige werknemers mocht terugkomen. Voor mij was geen plek meer na de doorstart. Dat ik 63 jaar ben, is waarschijnlijk de reden dat ik niet meer hoefde terug te komen. In de spoelkeuken was het altijd wel hard werken en op mijn leeftijd werd het wel zwaar.

Dubbel gevoel

Nu ik zonder werk zit, kom ik wel eens op mijn vroegere werk, wel met een dubbel gevoel. Ik ben blij dat een deel van mijn collega’s weer aan het werk is, maar aan de andere kant vind ik heel spijtig dat ik mijn werk niet op een normale manier kon afsluiten en door een faillissement afscheid moest nemen.
Als ik nu door La Place loop, vinden mijn collega’s het leuk om me weer even te zien. Met enkele van hen heb ik af en toe nog contact, met anderen niet meer. Met oud-werknemers van V&D gaan we iedere derde vrijdagmorgen van de maand koffiedrinken. Het is erg leuk om ervaringen uit te wisselen.

Geen bedankje

Ik vind het wel jammer dat ik na het zogenaamde afscheid niks vernomen heb van de directie van La Place, er kon blijkbaar geen bedankje van af, maar blijkbaar gaat het tegenwoordig op die manier. Voorlopig is dit mijn laatste blog, ik weet niet wat ik nog zou moeten schrijven.
Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor de toekomst!

Lees ook Hans’ eerdere blogs

Teleurgesteld in de vakbond
Afscheid van V&D

Bent u werkzoekend en wilt u ook bloggen op Werkblad? Meld u dan aan via redactie.werkblad@uwv.nl.

Blog

Deze pagina delen of printen

Deel artikel: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina via twitter Deel deze pagina op Facebook

Werkblad

Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden