Is uitzendwerk ook iets voor u?

1. Themawebinar uitzendwerk

Wilt u meer weten over de voordelen van het werken voor een uitzendbureau? Wist u bijvoorbeeld dat er bij een uitzendbureau mogelijkheden zijn tot scholing of voor aanvullend werk. Leer alles in het themawebinar ‘Van werk komt werk’ waarin een uitzendexpert aan het woord komt. Ook kunt u tijdens dit webinar vragen stellen over uitzendwerk. Bekijk dit themawebinar op www.onlineseminar.nl.

2. Wees niet bang

‘In het begin heb je angst’, zegt Anneke. ‘Dat had ik tenminste. Maar dat gaat over. Een uitzendbaan is een avontuur. Je moet het gewoon aangaan. Als het werk ophoudt, is dat jammer. Maar wat heb je te verliezen? Er zijn meer uitzendbanen.’

3. Kijk goed rond

Anneke: ‘Als je uitzendwerk doet: houd je ogen en oren open. Ik kijk goed rond. Zo weet ik dat er meer (uitzend)banen zijn in het busvervoer. Dat geeft mij rust. Ik ben niet meer bang om deze baan te verliezen.’

4. Hoe werkt het?

Gemiddeld 1 op de 3 werkzoekenden vindt een baan via een uitzendbureau. Hoe werkt dat? 13 veelgestelde vragen over uitzendwerk of lees het artikel ‘Kent u de voordelen van tijdelijk werk’ op werk.nl.

5. Welke uitzendbureaus zijn er?

UWV organiseert speeddate-bijeenkomsten. U spreekt met uitzendbureaus en u kunt zich inschrijven. Tip: breng wat prints van uw cv mee. Bekijk de video over Speeddaten met uitzendbureaus.